Ett första och kanske sista inlägg...

Idag var det demonstration på plattan mot kärnkraft, en bra idé enligt mig. Det förvånande var hur få det var där och att de som gick föbi ofta kollade bort som många gör när de ser en uteliggare! Det var ju för något bra det var demonstration!!

Iaf till saken, det är bra att många länder har börjat elr funderar på att avveckla kärnkraften. Men det är synd att ingen började fundera på det förrns efter olyckan i Fukushima förra året. Det som jag tycker är extremt dåligt är att regeringen här i Sverge tänker bygga 10 nya reaktorer(vi andvänder bara 8 av de vi har) alltså byta ut reaktorerna vi har. Istället för att satsa på förnybar energi(vinkraftverk, solenergi och vattenkraft) som: ger fler jobb, är billigare i längden och dessutom är helt miljövänligt, så satsar de på att tillverka el på ett sätt som gör att vi får ett avfall som måste grävas ner och hållas gömt i hundratusentals år!

Hur ska man få en behållare att hålla i hundratusentals år!? Svara på de ni i Alliansen!

Ända anledningen till att de tar det här beslutet är för att de är billigare på kort sikt! Dessutom har det faktiskt varit en omröstning i Sverige om man vill ta bort kärnkraften nyligen och mer än 50% ville ta bort den. Då tycker inte jag att regeringen kan få bestämma att man ska göra nya när det varit en omröstning, då är det ju inte en demokrati!!!!

Nu har jag skrivit mitt inte för om jag vet om nån kommer läsa men ändå. Hoppas ni nu vet vilka skitkorvar Moderaterna och alla de andra i alliansen är. Fast det värsta tycker jag nästan är att Centern inte tyckte att det var fel men nya kärnkraftverk fast de var de som startade motsåndsrörelden mot kärnkraft på 70-talet!


// Kanske blir det nåt mer inlägg om nån komenterar...


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0